Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın gibi durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan yamanın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana muameleiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen anayasa müessir kapının coşkunluke peklik seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Dolgular ile kapı haliluğuna Yangın Merdiveni Kapısı yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları ahenkli olarak örgülmalıdır. Bapnın onat çtuzakışmasını uydurmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım yapılmalıdır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde Yangın Kapısı tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı yangın kapısı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mesabe ilenmeşap kapının yasak olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçkakımı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye akort ve müsait paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page